Uscătorul de mare viteză

Descrierea uscătorului de mâini Jet Towel?

Aflați mai multe

Jet Towel este uscătorul de mâini ecologic autentic al secolului XXI, proiectat și fabricat de Mitsubishi Electric. Funcționarea sa este caracterizată de două jeturi de aer care, beneficiind de viteza ridicată, elimină apa de pe mâini. Această metodă de uscare este mult mai rapidă decât uscătoarele de mâini cu aer cald convenţionale, care acționează in principal asupra evaporării apei de pe mâini.

Timpul mediu de uscare cu Jet Towel este de 10 secunde.

Mod de funcționare

Uscătorul Jet Towel este echipat cu senzori care detectează cu acurateţe prezența mâinilor în interiorul zonei de uscare a acestora. Datorită acestui mecanism, se evită prelungirea inutilă a funcționării sale, economisind energie electrică și bani.

Atunci când mâinile sunt complet introduse în dispozitiv, un senzor va activa fluxul de aer. În timp ce mâinile sunt retrase încet din uscător, un jet de aer elimină apa. Apa este captata până la ultima picătură, fără riscul udării pardoselei și a pereţilor și fără riscul formării de germeni. Uscătorul de mâini Jet Towel este o garanție pentru un mediu întotdeauna curat și sigur.

Design și caracteristici

Uscătorul de mâini Jet Towel a fost conceput pentru a facilita și a îmbunătăţi igiena, reducând în același timp consumul de energie și costurile de funcționare. Designul ergonomic, special conceput, facilitează utilizarea acestuia și motorul avansat din punct de vedere tehnologic asigură un flux de aer de 288 km pe oră.

Uscătorul de mâini Jet Towel este disponibil în culorile alb și negru/argintiu, cu sau fără sistem de încălzire. Versiunea cu aer cald este adecvată pentru medii cu temperaturi mai mici și poate fi utilă în timpul schimbărilor de sezon, deoarece este posibil să țineți încălzitorul deschis în funcție de nevoi.

Uscătorul de mâini Jet Towel este cel mai silenţios uscător de mâini disponibil pe piaţă, cu un nivel de zgomot care nu depășește 59 de decibeli (mai mic decât cel al unei conversaţii).

Niciun contact și igienă maximă

Deschiderea pe ambele laturi a uscătorului de mâini Jet Towel permite introducerea mâinilor fără a avea niciun contact cu unitatea, asigurând o igienă totală. Materialul antimicrobian din care este produs uscătorul de mâini Jet Towel și tratamentul Silver Ion la care acesta este supus previn formarea de bacterii atât pe suprafața unității cât și în apa îndepărtată de pe mâini.

Ecologic

Versiunea fără încălzitor a uscătorului de mâini Jet Towel consumă doar 560 de wați de energie în timpul funcționării, cu aproximativ 75% mai puțin decât uscătoarele de mâini tradiţionale.

Uscătorul de mâini Jet Towel asigură costuri reduse de funcționare, reduce risipa de resurse naturale și nu generează deşeuri (așa cum ar face de exemplu un distribuitor de șervețele de hârtie).