Descriere, mod de funcționare, de ce ar trebui să îl folosesc?

FAQ

FAQ

 • Descriere

  Uscătorul Jet Towel este uscătorul ecologic al secolului XXI de mare viteză, cu o tehnologie inovatoare care permite uscarea mâinilor fără a profita de căldura, dar eliminând apa prin jeturi de aer cu viteză mare.

 • Mod de funcționare

  Introducerea mâinilor în uscătorul Jet Towel activează senzorii care pornesc motorul acționând jeturilor de aer de mare viteză îndreptate către mâini. Apa este eliminată de pe mâini în timp ce acestea sunt scoase încet din dispozitiv. Metoda este foarte rapidă și permite uscarea mâinilor în 10-12 secunde, spre deosebire de șervețele convenţionale care folosesc, în general, mai mult de 30 de secunde. Excesul de apă se depune într-un rezervor detașabil, care va fi golit într-un moment ulterior.

 • Este igienic?

  Jet Towel colectează excesul de apă îndepărtată de pe mâini în deplină siguranță într-un rezervor de descărcare situat la baza dispozitivului. Acest lucru înseamnă că nu veți mai avea pereți, pardoseli sau haine ude. Dispozitivul este fabricat dintr-un material antimicrobian și folosește tehnologia Silver Ion pentru a preveni formarea bacteriilor pe suprafeţele interioare și exterioare, inclusiv apa de evacuare. Funcționarea dispozitivului este automată și nu este necesar niciun contact din partea utilizatorului.

 • De ce ar trebui să îl folosesc?

  Există mai multe motive pentru a utiliza uscătorul Jet Towel:

  • Usucă mâinile foarte repede față de uscătoarele convenționale.
  • Funcționarea uscătorului Jet Towel este silențioasă față de alte uscătoare electrice tradiţionale sau de acelaşi tip.
  • Igienă maximă
  • Proiectat pentru o durată de viaţă lungă datorită unui motor tehnologic avansat.
 • Este scump, va dura?

  Reducerea consumului de energie electrică va permite o economie de costuri. În secțiunea „Calculați cât economisiți”, este posibil să calculați costurile și economia în funcție de activitatea dvs. Motorul a fost testat pentru o perioadă medie de defecțiune (MTTF) cu 400 de utilizări pe zi, 365 de zile pe an, timp de 7 ani. Este posibil ca uscătorul Jet Towel să coste ceva mai mult față de un uscător convenţional, dar economiile în ceea ce privește energia electrică și satisfacţia clientului o transformă într-o investiţie convenabilă și plăcută.

 • Cât de multă atenție necesită?

  Rezervorul de scurgere are o capacitate de aproximativ 800 utilizări. Dacă rezervorul nu este golit pentru o perioadă lungă de timp, apa va fi evacuată încet pe podea, permițând uscătorului să continue să funcționeze. Datorită proprietăţilor antimicrobiene ale materialului, este posibilă utilizarea detergenților pe bază de alcool. Filtrul de lungă durată care protejează motorul de praf și de murdărie necesită o curățare ocazională.

 • Cât de multă energie electrică se consumă?

  Uscătorul Jet Towel consumă mai puțin de 1000 de wați atunci când sistemul de încălzire este pornit și numai 650 de wați atunci când este oprit. Uscătoare cu aer cald convenționale consumă în medie 2000-2500 de wați, în timp ce cele cu viteză mare de același tip consumă aproximativ 1600 de wați.

 • Ce culori sunt disponibile?

  Uscătorul Jet Towel este produs în culorile alb și negru/argintiu.

 • De ce este echipat cu un sistem de încălzire?

  Datorită vitezei aerului de 288 km/h (80m/sec), este posibilă producerea unui flux de aer rece, mai ales în cazul în care dispozitivul este instalat într-un mediu rece (de exemplu în depozite sau servicii externe). Mulți clienți aleg să lase sistemul de încălzire închis pe timpul verii și să-l pornească în timpul sezonului de iarnă.

 • În cazul în care sistemul de încălzire este pornit, procesul de uscare va fi mai rapid?

  Modul de uscare se bazează pe eliminarea apei de pe mâini, nu pe evaporarea sa prin intermediul căldurii. În orice caz, aerul cald ar putea accelera puțin procesul de uscare cu 1-2 secunde.

 • Ce se întâmplă dacă un obiect este blocat în uscător?

  Un obturator de siguranță garantează uscătorului închidere uscătorului în 30 de secunde.

 • Care sunt comenzile și la ce folosesc?

  Un buton principal permite pornirea și oprirea dispozitivului, este de preferat să se mențină pe timpul curăţeniei periodice. Un comutator pentru pornirea și oprirea sistemului de încălzire permite pornirea sau oprirea aerului cald. O comandă pentru reglarea volumului de aer permite reducerea vitezei aerului și obținerea unui zgomot redus și un consum redus de energie, prin majorarea lejeră a timpilor de uscare.

 • Care este particularitatea motorului?

  Spre deosebire de multe alte dispozitive, uscătorul Jet Towel este echipat cu un motor CC fără perii, care asigură o durată de viață foarte lungă și fără reparații din partea utilizatorului. Acesta este echivalentul a peste 3600 de ore de funcționare a motorului.

 • Este posibilă achiziționarea de rezervoare de scurgere și de filtre de aer de schimb?

  Sigur că da. Vă puteți adresa centrelor noastre de servicii tehnice. Pentru informații suplimentare contactați Asistența tehnică Mitsubishi Electric

 • La ce înălțime față de podea este recomandabilă instalarea dispozitivului?

  Ghidul de instalare oferă sugestii specifice privind înălţimea corespunzătoare de montare atât pentru faciltățile pentru bărbaţi cât și pentru femei. Distanța minimă de la podea până la baza dispozitivului este de 150mm.

 • Care este istoria uscătorului Jet Towel?

  Uscătorul de mâini Jet Towel este fabricat de Mitsubishi Electric, care a dezvoltat pentru prima dată această metodă de uscare în Japonia în 1993 și a fost prima companie la nivel mondial care a oferit acest sistem inovator. Versiunea actuală a uscătorului de mâini Jet Towel face parte din a șaptea generaţie, după diferite studii și îmbunătăţiri de-a lungul anilor. Acest lucru înseamnă că uscătorul de mâini Jet Towel nu este numai uscătorul autentic cu viteză mare, ci și cel mai eficient.

 • Instalarea pe perete a dispozitivului este sigură?

  Dacă dispozitivul este fixat pe un perete solid cu cele 6 șuruburi corespunzătoare, are o rezistență de 240N.

 • Ce înseamnă în practică nivelurile de zgomot 70dB, 60dB și 50dB?

  70dB: un telefon care sună; 60dB: un birou zgomotos, o conversaţie normală; 50dB: un birou obişnuit.

 • Pentru asistență sau informații suplimentare cui mă pot adresa?

  Pentru informații:

  Mitsubishi Electric Europe B.V.
  Via Energy Park 14
  20871 Vimercate (MB)
  Tel. 039 60531
  e-mail: clima@it.mee.com

  Pentru asistență tehnică:

  Mitsubishi Electric Europe B.V.
  Via Cardano 1, Edificio La Dialettica
  20864 Agrate Brianza (MB)
  Tel. 039 6053600
  e-mail: acprod.service@it.mee.com