Avantaje

Igienic

Igienic

Cu Jet Towel se elimină problema acumulării deșeurilor de hârtie și a înlocuirii șervețelelor de pânză. Acest lucru garantează curăţenia, ordinea și igiena băii dvs. Zona de uscare este din rășină rezistentă la alcool pentru a permite curățarea cu produse standard. În plus, toate suprafeţele care vin în contact cu apa (zona de uscare, rezervorul și ţeava de scurgere) sunt supuse unui tratament împotriva microbilor.

Niciun contact al mâinilor cu uscătorul

Atunci când mâinile sunt complet introduse în dispozitiv, senzorul de jos va activa fluxul de aer. Funcționarea uscătorului încetează automat în momentul în care mâinile sunt scoase din uscător. Absența contactului garantează igienă maximă.

Rezervor de descărcare

Uscătorul de mâini Jet Towel este echipat cu un rezervor de descărcare pentru colectarea apei, acest lucru permițând eliminarea practică și rapidă a apei îndepărtate de pe mâini. Podeaua și suprafeţele din jur rămân astfel curate și uscate. Sistemul de evacuare al uscătorului Jet Towel este mai avansat decât cel al uscătoarelor clasice care evaporă apa și o eliberează în mediul înconjurător. Se evită astfel formarea de mucegaiuri cu miros neplăcut care se acumulează, de obicei, pe pardoseli și pe suprafeţele în contact cu apa.

Tratament împotriva microbilor

scarico jet

Uscătorul de mâini Jet Towel utilizează tehnologia ionilor de argint Silver Ion pentru a garanta igienă maximă, prin eliminarea bacteriilor și a microbilor. În plus, toate suprafeţele care vin în contact cu apa sunt produse din materiale antimicrobiene.

Imaginile de mai jos indică testul comparativ privind „Efectele antibacteriane” ale uscătorului de mâini Jet Towel:

Prezentăm în continuare analiza de 24 de ore efectuată prin metoda cu contact în laboratoarele Mitsubishi Electric.

batteri jet towel

* Imaginile de mai jos ilustrează testul comparativ privind „Efectele antibacteriane” ale uscătorului de mâini Jet Towel